Replica horloges-Wat betekent ETA

Als de Svaqi Stone ETA-beweging moet de geschiedenis teruggaan tot het einde van de 18e eeuw: de replica horlogeswerd gesticht in 1793. In 1855 werd een nieuwe fabriek voor de productie van Ebauches geopend. Het werd later ETA genoemd.

Als een van 's werelds grootste fabrikanten van replica horloges en uurwerken, is de jaarlijkse productie meer dan 100 miljoen. ETA's hoofdactiviteit: technisch onderzoek naar Zwitserse replica horloges, ontwikkeling van grootschalige productie van accessoires, bewegingen en full-time replica horloges tegen lage prijzen, alle vaardigheden van de horloge- en productiemachinetechnologie, partijbewegingen en replica horloges, onafhankelijk onderzoek en ontwikkeling van ETA.

Veel Zwitserse replica horloges gebruiken ETA-bewegingen zoals replica Breitling, Fortis, Insaat, Plum en zelfs Rolex replica om ETA-bewegingen te gebruiken. De ETA-campagne als een belangrijke verbetering in het uurmerk is het land, Oris, replica TAG Heuer en Tudor.

Als 's werelds grootste horlogemaker heeft de ETA-beweging een sterke technische regenval en duurzaamheid, die alle belangrijke uurwerkfuncties bestrijkt.