Alla klockor kopior har attraktiva ljushänder

Alla klockor dykning apparat lysande pekar och kvalster attraktiva, eftersom i djup-havsdykare ofta mörka havet, så dyktabell pekar, skala eller yta ofta täckt med ett fluorescerande material klockor kopior, avsedd att öka storleken på pekaren och skala, avläsningstiden för att möjliggöra för användaren lätt.

Det tidiga fluorescerande klockor kopior materialet var Radiomir och avbröts på grund av överdriven strålning. De mest använda materialen idag är den luminescerande superluminova och heliumröret. Supersjälvlysande ljusabsorberande material är en ny gammastråle i ljus under 10 timmar eller mer, men efter en viss tid av ljuset emissionsintensiteten lagras av. I morgon Tube Ljus Ming (även kallad "gas lampa") är en fake rolex modern teknik glödande ett stort steg framåt. Användningen av heliumröret är den härliga traditionen av Bolla. Fördelen med självbelysning är inte bara hög ljusstyrka utan också lång livslängd - som 25 års livslängd.

Principen är belagd med en fyllning av gasformigt tritium och tritium B- strålar för stimulering fosforescerande material för framställning av en mineral sklotrubky dvs någon kallt ljus bländfritt ljus och värme, inte brinna eller explodera svar från det fosforescerande materialet. Väggröret kan isoleras från B Ray eftersom fisteln inte är skadlig för människor. Ingen extern strömförsörjning eller tritium luftstrupen reflektion av externt ljus, kan du alltid hålla en stabil och varaktig lösning på glöd 10--20 år. Dag och natt röret är på baksidan av fallet med OPTI belysning och mbmicrotec brevlogotypen. På natten (inklusive temperatur och andra händer) är fisteln alla Bauer klockor och vikt. Det enda dåliga med detta är att den tunga handen, särskilt den andra handen klockor kopior, borde ha en betydande tidspåverkan på klockan är inte signifikant. Håller balans, den andra handen på klockan har en "lång svans" eller två RR "svansar". Panerai replica Radiomir-belysningsbelysningen uppnås genom att använda ett färgskikt dedikerat till markörer och indikatorer. Färgen är en blandning av zinksulfid, radiumbromid och neodym. Kombinationen uppfunnits och formuleras av Panerai är också en av huvuddragen i Florens i sikten och visningsverktygen. Kraftfulla verktyg låta sig belysa lyser i mörkret, utan att behöva låna extra belysning, som kan ses av fienden.